Voor alle functiegroepen hebben we in kaart gebracht welke competenties bepalend zijn om succesvol in je werk te zijn. Dit staat dus los van je kennis. Het gaat puur om de manier waarop je je werk doet. Voor elke functiegroep bestaat een competentieprofiel met concrete gedragsvoorbeelden. Daarmee kun je heel gericht feedback krijgen, maar natuurlijk ook geven aan je collega's. Zo blijft het een kwestie van werken mét elkaar.

Functionerings- en loopbaangesprekken

Bij OLVG heb je elk jaar een functioneringsgesprek. Competenties spelen hier een belangrijke rol in. Het functioneringsgesprek, ook wel jaargesprek genoemd, gaat over je functioneren in het afgelopen en komende jaar met de focus op je resultaten en je ontwikkeling. Daarnaast kun je een loopbaangesprek aanvragen. Dan gaan we een stapje verder. Naast je professionele ontwikkeling in je functie op dat moment bespreek je je ontwikkeling en loopbaanrichting op langere termijn en maak je samen met je leidinggevende een Professioneel Ontwikkel Plan (POP).

Professioneel Ontwikkel Plan (POP)

In je POP staan afspraken tussen jou en je leidinggevende over je persoonlijke ontwikkeling. Om dit plan op te stellen moet je goed nadenken over jezelf en hoe jij je in de toekomst wilt ontwikkelen. Werken met een POP helpt je om je ambities waar te maken. En om te onderzoeken wat je wilt en wat je moet leren om je werk goed te doen.

Loopbaanadvies

Als je advies wilt over je loopbaan bij OLVG, dan maak je een afspraak met de loopbaanadviseur. Je doet dan bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest. Maar je kan ook je studiemogelijkheden bespreken.

Bekijk onze actuele vacatures.