Als ondersteunende of administratieve kracht zet je je bij OLVG met je collega’s in voor een van onze afdelingen. Medisch of niet-medisch, als aanspreekpunt voor huisartsen, patiënten, bezoekers en/of collega's. Jij vormt de spil binnen je eigen, hechte team. Onze laagdrempelige Amsterdamse sfeer en een hecht team van collega’s, maken dat je je hier snel thuis zal voelen.

Voor administratief, ondersteunende collega’s biedt OLVG veel variatie in soorten functies, afdelingen en dienstverbanden. Zo kun je werken als:

Klik hier voor alle vacatures in deze beroepsgroep.

Polikliniek assistent

Als Polikliniek assistent ben jij hét eerste aanspreekpunt voor de patiënten en huisartsen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, assistentie en afwerking van de spreekuursessies van de medische specialisten. Afhankelijk van het medisch specialisme waarvoor je werkt, voer je ook medisch-technische verrichtingen uit. Verder maak je afspraken voor patiënten en geef je voorlichting over zorg en behandeling.

Secretaresse verpleegafdeling

Je vormt de spil van de afdeling en hebt veel direct contact met patiënten en bezoekers. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden rondom opname, verblijf, behandeling en ontslag van patiënten. Je werkt veel samen met de medische en paramedische disciplines bij OLVG.

Medisch secretaresse

Als medisch secretaresse biedt je ondersteuning aan een medische unit. Je verzorgt de correspondentie aan huisartsen en medisch specialisten en behandelt binnenkomende telefoongesprekken. Deze functie wordt soms gecombineerd met het beheren van de planning en de wachtlijsten en het informeren van artsen, verzekeraars en patiënten hierover.

Administratief medewerker

In een administratieve functie op een van de ondersteunende stafafdelingen (denk aan HR, Services of Financiële Zaken) is een hands-on mentaliteit je niet vreemd. Je werkt heel zelfstandig, bent veelzijdig en collegiaal. Je verzorgt in deze functie onder meer de correspondentie, je doet de postafhandeling en plant afspraken in. Maar ook afgebakende projecten komen op jouw bordje terecht. Kortom, je bent de duizendpoot van de afdeling.